966752267 - Plaza de España, 1, 03369 Rafal
El centre educatiu continuarà amb les millores previstes dins d’aquest pla fins a aconseguir la totalitat de les obres valorades en 1,9 milions d’euros
Les pistes esportives del col·legi Trinitari Seva de Rafal han patit una renovació total que ha suposat una inversió de 30.450 euros. Aquestes millores estan contemplades en el Pla *Edificant de la Generalitat Valenciana que continuarà en el centre *rafaleño fins a completar el projecte valorat en 1.872.373,30 euros. D’aquesta forma el col·legi presentarà un estat més renovat i modern que oferirà a l’alumnat les comoditats necessàries per a dur a terme la seua activitat diària.
En les pistes esportives, totes les millores realitzades han atés a un estudi previ en el qual es va valorar la gran deterioració que presentaven. En algunes fins i tot es podien veure clivelles, minvament de color en la seua pintura o deficiències en canastres i porteries. Per a això s’ha procedit al pintat complet de totes les pistes, delimitant els espais per a poder practicar dos esports per pista i s’han renovat els elements esportius com són canastres i porteries. D’aquesta forma aquests espais esportius han quedat en perfecte estat. A més, també continuen executant-se les millores previstes en el clos del centre per a atendre la seguretat, així com a l’estètica.
A més d’aquestes obres que ja han finalitzat, en la part interior del col·legi es realitzaran millores per a garantir l’eficiència energètica amb substitució de fusteria i vidres; instal·lació d’aïllament exterior, pràcticament inexistent; millores de la calefacció que no arriba a les zones més llunyanes i que per falta d’aïllament perd en part el seu efecte; substitució i millora de la lampisteria en els dos edificis del centre; millores de les condícies posat que només estan adaptats els de l’immoble més antic, una obra que es va executar en 2010; substitució de sostres en aules per a reduir la reverberació; reforma de la instal·lació elèctrica; de la fusteria interior; millores en la coberta per a l’aïllament i ventilació.
En la part exterior també es realitzaran canvis per a millorar l’accessibilitat a les instal·lacions escolars, ja que l’edifici més nou compta amb ascensor, però l’antic no. A més, s’inclou l’eixamplament de les voreres del carrer per a facilitar els itineraris adaptats tant per fora com dins del col·legi.
Les obres continuaran durant enguany i està previst que concloguen en 2020, data en la qual s’haurà completat el pressupost previst i el centre presentarà totes les millores executades íntegrament.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This