En Rafal pot gaudir de diversos esports:

VOLEIBOL: Dirigit sobretot al sector femení de Rafal. Encara que també es pot realitzar per al sector masculí, si hi ha gent interessada, o fins i tot realitzar-mixt.

MULTIESPORT: Dirigit especialment al sector infantil, on es abastaria aprox. en l’interval d’edat comprès des dels 6 fins a les 14 anys. En aquest àmbit es podran recollir tots els esports dels Jocs Olímpics, així com disciplines esportives menys comuns (ultimate, lacrosse, malabars …). De manera s’inclouran jocs lúdics tradicionals (Enxampar, mocador …) i activitats amb materials reciclables (ampolles, pots …).

PROGRAMA D’POSA’T EN FORMA O VIDA SALUDABLE: Aquest apartat estaria dirigit principalment a tots els veïns de la vila a l’atur i també a les mestresses de casa, encara que també a tots aquells que vulguin realitzar esport saludable. Es desenvoluparien programes d’entrenament per posar-se en forma, mitjançant exercicis de força, equilibri, elasticitat i cardiovasculars sobretot.

ORGANITZACIÓ DE LLIGUES I CAMPIONATS: Dirigit especialment als adolescents. Es tractaria d’organitzar campionats o lligues de diferents esports (futbol sala, frontó, handbol, bàsquet, voleibol …).

ORGANITZACIÓ D’ESPORTS D’AVENTURA: Dirigit a totes aquells rafaleños que vulguin realitzar esport d’aventura a la natura, com senderisme, descens de barrancs, piragüisme, paintball, espeleologia … Es realitzarien excursions programades per realitzar aquests esports.

GIMNÀSTICA DE MANTENIMENT: Dirigit especialment a la gent gran. Es treballarà amb exercicis suaus de força, de resistència cardiovascular, elasticitat, equilibri, higiene postural …

 

Contacte

Regidoria d’Esports

Plaça d’Espanya, 1
03369 Rafal
Tlfn: 966 75 22 67
Fax: 966 75 25 72

Mòbil: 625045354 – 638046893

E-mail: deportes@rafal.es