966752267 - Plaza de España, 1, 03369 Rafal

L’Ajuntament de Rafal ha posat el seu gra d’arena en el projecte educatiu @*Latecnomola que l’IES Rafal duu a terme des de l’any passat. El consistori local ha col·laborat amb el centre en l’adquisició de huit torres d’ordinadors i huit kits de arduino UNO per a iniciar als alumnes en la programació informàtica. D’aquesta forma, l’Ajuntament continua el seu suport a aquesta iniciativa educativa que l’institut del municipi va posar en marxa i que ja ha collit grans èxits.

L’alcalde del municipi, Manuel Pineda, l’edil d’Educació, Francisco García i el director del centre, Francisco Torregrosa, han presentat hui aquesta adquisició de material que sens dubte afavoreix als alumnes del centre, així com al propi projecte. Pineda ha destacat “l’esforç que el Consistori ha realitzat per a dur a terme la inversió ja que considerem, des del principi, que és un programa que aposta per un mètode educatiu diferent que dinamitza la teoria i contribueix al fet que els alumnes interioritzen els conceptes més fàcilment”. D’altra banda, ha apuntat que “la vida diària ha evolucionat cap a la digitalització i aquest material contribueix al fet que els alumnes coneguen tots els secrets d’aquest procés tecnològic i d’innovació que ens envolta”.

Per la seua part l’edil d’Educació, Francisco García, ha valorat el treball que realitzen des del departament de Tecnologia del centre “innovar en el sistema d’aprenentatge de l’alumnat és una cosa molt important que sens dubte li dóna valor al centre i als seus alumnes”.

El director del centre, Francisco Torregrosa, ha agraït al Consistori l’aportació realitzada i el suport que des del primer moment han donat a aquest projecte educatiu.

@Latecnomola porta a través de les imatges, format de comunicació amb el qual els joves de hui dia se senten molt còmodes, els coneixements curriculars de la matèria de tecnologia i l’adquisició de les competències clau que apareixen en l’actual llei d’educació LOMCE. El nou material permetrà continuar amb aquesta transmissió de conceptes de forma pràctica i donarà la possibilitat als alumnes de manipular aquests elements tecnològics que són un ingredient essencial hui i, per descomptat, en el futur.

Abrir chat
Información Municipal en tu móvil
Hola!!! quieres ser el primero en saber lo que pasa en tu pueblo?