Amb motiu de la celebració de la II Gal·la Orgull de Rafal, des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Rafal li comuniquem que s’obri el termini de presentació de les candidatures, deu dies naturals (hui inclusivament), tant a nivell individual com col·lectiu.

Si Vostés creuen o tenen coneixement d’algun col·lectiu o particular, mereixedor del reconeixement de trajectòries significatives a favor de Rafal des de l’àmbit cultural, social o cívic, emplenen l’annex que li adjuntem i presente’ls a l’Ajuntament de Rafal, en la Regidoria de Cultura.

Anex Sol-licitud Candidatura II Gal-la Orgull de Rafal

Hi haurà dues modalitats: una a nivell individual i una altra col·lectiva.

  1. El reconeixement en la modalitat individual es concedirà a una persona que, en el moment de la presentació de la seua candidatura, estiga viva i haja desenvolupat una tasca que s’ajuste a la finalitat de la distinció.
  2. El reconeixement en la modalitat col·lectiva es concedirà a una associació, una entitat o un organisme que, en el moment de la presentació de la seua candidatura, estiga en actiu i haja desenvolupat una tasca que s’ajuste a la finalitat de la distinció.
  3. Podran presentar tantes candidatures, tant individuals com col·lectives, com consideren mereixedores d’aquest reconeixement.

Per a qualsevol dubte o aclariment, no dubten a posar-se en contacte amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament.

Esperem la seua col·laboració.