La competició té caràcter nacional i els classificats podran competir a un altre nivell una vegada superada aquesta prova que s’espera siga un èxit

La localitat de Rafal acollirà dissabte que ve 13 i doming 14 d’abril a l’auditori municipal el campionat de fisicoculturismo i fitness Bigman Classic Regional. Un esdeveniment considerat com una de les cites amateur més importants del calendari del culturismo, pel seu alt contingut en competició i qualitat. La cita reuneix atletes nacionals del més alt nivell en la seua categoria, sent aquesta classificatòria per a Big Man Weekend que se celebrarà en les dues següents setmanes a la ciutat de Benidorm, sent l’única competició professional en territori nacional, totes dues oficials de la IFBB Professional League i Official Mr. Olympia Qualifier.
L’organitzador de l’esdeveniment, Juan Carlos Beltrán, ha explicat que “aquest projecte va eixir l’any passat en un campionat de caràcter internacional i va tindre un gran èxit”. En concret, el campionat que se celebra a Rafal és de caràcter nacional i classificatori per a competir a nivell internacional, ja que la normativa a canviat i els atletes han de passar sí o sí per un campionat nacional abans de competir a un altre nivell.
Així mateix Beltrán ha assegurat que “la qualitat del campionat estic segur que serà de gran nivell i poden haver-hi entorn de 100 competidors inscrits a nivell nacional”. L’esdeveniment començarà a les 10.00 del matí i la final a la vesprada. A més hauran algunes activitats fora del recinte, en la Plaça d’Espanya, i les exhibicions es reservaran per a la part final.
Des de l’Ajuntament i els organitzadors d’aquest esdeveniment animen a tots els amants del culturismo a acudir a aquesta cita que no deixarà indiferent a ningú.
Tota la informació del campionat es pot consultar en la web: https://bigmanweekend.com