966752267 - Plaza de España, 1, 03369 Rafal ayuntamiento@rafal.es

La consellera d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián ha visitat aquest matí l’Ajuntament de Rafal. Durant el seu recorregut pel Consistori ha estat acompanyada per el director de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Joan Piquer, l’alcalde del municipi, Manuel Pineda i la resta de la corporació municipal. En la trobada han abordat algunes qüestions relacionades amb el Medi Ambient i la gestió de residus a la comarca, així com diferents aspectes del municipi. A més també s’ha analitzat la situació en matèria de reciclatge a la Vega Baixa.

Finalment, Cebrián ha signat en el llibre d’honors de Rafal i ha rebut la tradicional “*Graná”, com a record de la seua visita. L’alcalde, Manuel Pineda, ha agraït a la consellera el seu pas pel municipi i ha assegurat que “la comarca avança en matèria de residus i Medi Ambient i l’objectiu és continuar millorant la qualitat de vida dels nostres ciutadans”.

Després del seu pas pel consistori *rafaleño, s’han desplaçat a l’abocador de la Murada per a realitzar un recorregut per les seues instal·lacions.