966752267 - Plaza de España, 1, 03369 Rafal

L’IES Rafal ha engegat un projecte educatiu per a traslladar als seus alumnes la matèria de Tecnologia a través de les imatges. Sota el nom de “@Latecnomola”, el departament de la matèria del centre té com a objectiu adaptar la metodologia a la realitat social en la qual viuen els alumnes i contribuir així a augmentar la proactivitat de l’alumne en l’aula.

En l’actualitat, quantitat d’informació es mou a través de les imatges, és per açò que el centre educatiu utilitza aquest recurs perquè els alumnes puguen sentir-se còmodes i retinguen tots els conceptes que es traslladen en l’aula. @Latecnomola porta a través de les imatges, format de comunicació amb el qual els joves d’avui dia se senten molt còmodes, els coneixements curriculars de la matèria de Tecnologia i l’adquisició de les competències clau que apareixen en l’actual llei d’educació LOMCE. Les famílies han estat en tot moment atentes al desenvolupament intel·lectual dels seus fills, la qual cosa ha proporcionat una implicació dels pares en el projecte.

Per a augmentar la seua difusió, el passat 5 i 6 d’octubre els professors del Departament de Tecnologia de l’IES RAFAL, Mercedes García i Javier Soriano van acudir a l’I Congrés TIC i Educació de la Comunitat Valenciana organitzat pel CEFIRE i la Consellería d’Educació, Recerca, Cultura i Esport per a presentar el seu projecte de treball @latecnomola. La iniciativa ha sigut seleccionada entre les deu millors de tota la Comunitat Valenciana.

Abrir chat
Información Municipal en tu móvil
Hola!!! quieres ser el primero en saber lo que pasa en tu pueblo?