Rafal acull del 2 al 30 de març el Campionat Regional de Coloms Esportius. Una competició que es prolongarà durant huit jornades en la qual es duran a terme set proves puntuables. Dissabte que ve, en la seu del Club de *Colombicultura de Rafal, tindrà lloc la presentació dels 97 coloms participants; després de la presentació, el dimarts dia 5 es realitzarà l’acoblament, una presa de contacte perquè els àrbitres coneguen als exemplars que competeixen en aquesta edició regional.

En finalitzar les set proves puntuables, tres coloms es classificaran per a la 68 edició del ‘Campionat d’Espanya de Coloms Esportius Copa La seua Majestat el Rei’ i vint-i-dos per al 35 ‘Campionat de Colmbicultura de la Comunitat Valenciana – XXV Trofeu President de la Generalitat’, que tindrà lloc en la pedania oriolana de Arneva. El lliurament de premis i reconeixements, així com classificacions finals es durà a terme el dissabte 30 de març a l’Auditori Municipal de Rafal. Així mateix, el dia abans, divendres 29 de març, tindrà lloc un sopar de germanor a les 21.30 hores en el restaurant Charlot, a Benejúzar.

El Club de *Colombicultura de Rafal ha manifestat la importància d’acollir aquesta competició a nivell regional i al seu torn ha agraït al comité organitzador, així com a la Delegació de Colombicultura d’Alacant i a la Federació de Colombicultura de la Comunitat Valenciana per triar al municipi per a portar la competició en aquesta edició.

Per part seua, el regidor d’Esports, Alberto Hidalgo ha felicitat l’organització i ha destacat “la gran il·lusió i l’esforç amb el qual heu preparat l’activitat, que amb seguretat serà tot un èxit”. Ha aprofitat l’ocasió per a “convidar a afeccionats i visitants a acudir a aquesta cita per a presenciar aquesta modalitat esportiva que Rafal té el gust d’acollir enguany”.

Rafal serà el dissabte, un lloc clau per a la colombicultura i tots els seus amants, els qui podran posar en valor tot l’esforç i demostrar tota la preparació i entrenament que han dut a terme per a preparar-se per a aquest campionat.