Rafal acollirà els pròxims dies 7, 8 i 9 de setembre l’II Torneig de Pádel celebrat en el municipi. La cita esportiva s’emmarca dins de la programació de les festes patronals en honor a la Verge del Rosario. El campionat, que tindrà lloc en el poliesportiu municipal, té com a objectiu reunir a grans amants i professionals d’aquest esport de tota la comarca de la Vega Baixa i gaudir així de tres jornades de pádel amb grans dosis d’esportivitat.

El torneig ofereix les categories 3º, 4º i 5º masculina i les hauran de formalitzar la inscripció amb un abonament de divuit euros per jugador al telèfon 606783287. Aquest contacte també està disponible per a consultar dubtes sobre la competició o qualsevol aspecte informatiu que els participants vulguen sol·licitar. Les inscripcions es tancaran el pròxim 3 de setembre.

En finalitzar la competició es premiarà al primer i segon classificat de cada categoria. En la 3º categoria, el primer classificat obtindrà un trofeu més cent euros per parella i el segon classificat un trofeu més cinquanta euros per parella. Els guanyadors de la 4º categoria obtindran el seu trofeu més vuitanta euros per parella, per la seua banda el segon classificat tindrà també el seu trofeu més quaranta euros. En la 5º categoria tots dos classificats seran premiats amb un trofeu i un sopar.

L’edil d’Esports, José *Yeray Parets, ha indicat que “des de l’Ajuntament estem disposats a recolzar qualsevol iniciativa que promoga l’esport i els hàbits saludables”. Matisava a més que “aquest torneig és una gran oportunitat perquè amants del *pádel vengen a Rafal i coneguen el nostre municipi i gaudisquen de la nostra hospitalitat i de tot el que el nostre municipi pot oferir-los”. Ha manifestat també que “esperem superar les xifres del passat any i que participen més de 38 parelles, que, encara que va ser una xifra molt bona per a ser el primer, superar-la sempre serà símbol d’èxit”.