966752267 - Plaza de España, 1, 03369 Rafal ayuntamiento@rafal.es

Ball i música flamenca es donaran cita els pròxims dies 25, 26 i 27 de maig a Rafal. Els actes de la XVIII edició de la Fira de Sevillanes ‘Vila de Rafal’ arrancaran el divendres 25 de maig a les 21:00 hores. La Societat Art Musical de Rafal recorrerà els carrers centrals a ritme de pasdoble acompanyada per la Cort Infantil i Juvenil. La cercavila donarà pas a la inauguració oficial de la fira per part dels responsables municipals i les protagonistes dels festejos. La nit continuarà en la plaça d’Espanya amb una gran actuació flamenca a càrrec dels grups de sevillanes *rafaleños i altres grups convidats.

La jornada del dissabte 26 de maig arrancarà amb un gran ambient de fira en les casetes situades en la cèntrica Plaça d’Espanya del municipi i que munten dues associacions locals. La música de la Banda El *Nazareno serà l’encarregada d’animar el matí durant el seu recorregut pels carrers del municipi fins al recinte firal. Durant la nit tots els assistents podran gaudir d’un bon sopar i també s’oferirà la final de la Champions League perquè ningú es perda aquesta important i seguida cita esportiva. El programa d’actes conclourà el diumenge 27 amb el Romiatge de la Verge del Rosario. Un recorregut que acabarà en el recinte firal amb la celebració de la Missa *Rociera. Una vegada acaba la litúrgia la patrona serà retornada a la Parròquia. La festa continuarà en les casetes fins a les 23:30 hores, moment en el qual conclourà la XVIII edició de la Fira de Sevillanes ‘Vila de Rafal’.

La regidora de Festa Yolanda Leal ha remarcat la importància d’aquesta cita festiva per al municipi de Rafal, que a més cada any atrau a més públic. “Convidem a tots els veïns de la comarca a participar en la fira i gaudir de tots els actes que hem preparat. Agraïm a les associacions participants ja que col·laboració és un pilar molt important perquè l’esdeveniment tire endavant”. L’edil ha conclòs que des de l’Ajuntament “esperem que les xifres d’assistents siguen molt nombroses i poder tancar aquesta edició amb un molt bon sabor de boca”.