966752267 - Plaza de España, 1, 03369 Rafal

L’Ajuntament de Rafal segueix avance amb els tràmits necessaris per a executar el Pla *Edificant en el municipi i escometre millores en el *CEIP *Trinitario Seva per valor d’1,9 milions d’euros. La Junta de Govern va aprovar fa uns dies el plec de condicions administratives per a l’adjudicació dels serveis de redacció, control, supervisió i direcció facultativa de les obres d’adequació i reforma del centre escolar. Amb aquest pas i després de la presentació de la memòria de necessitats, el consistori compleix amb els passos marcats per la *Consellería d’Educació, així com amb els terminis establits per a fer realitat aquest projecte tan necessari per al municipi. Les accions de reforma estan valorades en 1.900.000 euros i s’executaran en tres anualitats, 2018, per un import de 57.000 euros i 2019 i 2020 amb una quantitat de 907.000 euros.

A aquest pressupost se suma el referent a l’assistència tècnica que ascendeix a 109.831 euros. L’edil d’Educació, Francisco García, ha explicat que “amb aquest tràmit continuem avance amb aquest projecte i complim els terminis perquè l’execució de les obres es duga a terme dins del planificat”. En referència als següents tràmits ha indicat que “després de la licitació del projecte i adreça d’obra, el següent pas serà la licitació de les empreses que duran a terme les obres”. Respecte als períodes d’execució ha ressenyat que “en el plec es contempla la realització de les obres en períodes vacacionals per a interferir el menys possible a l’activitat escolar”.

Tal com indica la memòria tècnica, les accions que es contemplen són la millora energètica amb la substitució de fusteria i vidres; instal·lació d’aïllament exterior; millores en la calefacció perquè arribe a totes les parts del centre; millores en les condícies; substitució de sostres en les aules; reforma de la instal·lació elèctrica i la fusteria interior, així com la coberta per a l’aïllament i la ventilació. En la part exterior, està prevista la millora de l’accessibilitat del centre i l’eixamplament de les voreres del carrer per a facilitar l’accés al col·legi tant fóra com dins. La renovació del clos exterior, així com la substitució de cobertes de fibrociment en vestuaris i la zona coberta del pati. Finalment, s’eliminaran les esquerdes de les pistes esportives perquè queden totalment renovades per a l’ús dels *educandos. “Aquesta intervenció en el centre permetrà una modernització de les instal·lacions i una millora en les condicions on l’alumnat rep diàriament les seues classes”, ha valorat García.

Abrir chat
Información Municipal en tu móvil
Hola!!! quieres ser el primero en saber lo que pasa en tu pueblo?