Si resideixes en un habitatge de lloguer consulta els requisits i tràmits per a optar al programa d’ajudes al lloguer per a joves menors a aquesta edat. El seu objectiu és afavorir a l’habitatge d’aquest tipus i facilitar a la joventut l’emancipació i la seua vida en solitari. Les ajudes, bonificaran tant a la població jove com a la resta.

En cas de la població major a 35 anys, la bonificació serà d’un 40% amb un màxim de 2.880 euros anuals i fins a un 50% si tots els membres de la unitat de convivència tenen més de 65 anys. En cas dels joves menors de 35 anys, la bonificació serà de fins a un 50% de la renda del lloguer. També podran formar part de la unitat de convivència persones majors de 35 anys que siguen depenents.

El període de subvenció comprendrà els rebuts de lloguer des de l’1 de gener fins al 31 de desembre de 2018. Per a més informació pots consultar la web de la Generalitat Valenciana o acudir al departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Rafal.

Per a qualsevol consulta o realització de tràmits pots acudir al departament de Serveis Socials del nostre Ajuntament. Les gestions podran realitzar-se fins al 6 d’agost.

Per a més informació pots consultar la web de la Generalitat Valenciana.