La Plaça d’Espanya de Rafal acollirà diumenge que ve 16 de setembre la segona Jornada Intercultural en la qual es donaran cita expositors representatius de cinc continents. En la jornada hi haurà espais mòbils de l’Oficina Pangea, i les organitzacions Amnistia Internacional, Crida contra el Racisme Baix Segura i Vega Baixa Acull.

La Regidora de Benestar Social, Noemí Cutillas, ha explicat que “aquesta trobada té com a objectiu fomentar la convivència entre la població i fer visible la forma d’interactuar i conviure entre la població autòctona i l’estrangera”. En aquest sentit, la jornada acollirà actuacions músic-artístiques com la percussió Djembés, Música en directe de LCD Funk Collective, actuacions de danses del món i tribal fusió.

A més, es duran a terme jocs del món, origami, i s’instal·laran inflables per als més xicotets, perquè els pares i mares puguen visitar i informar-se en els expositors. “Volem que aquesta jornada siga de convivència entre tots els veïns i veïnes, per açò hi haurà jocs i actuacions per a tots els públics”, ha afirmat Cutillas.

La jornada ha rebut una subvenció per part de la Diputació d’Alacant, per import de 2.475,65 euros. El programa té com a objectiu fomentar la integració i participació dels ciutadans estrangers juntament amb la població. “Volem convidar a tots els veïns i veïnes tant del municipi com de la comarca al fet que participen i vengen a aquestes jornades interculturals perquè no deixaran indiferent a ningú”, ha assegurat Cutillas.