El camp de futbol de Rafal ja explica els dies per a obrir les seues portes després de la gran renovació que ha patit en els últims mesos. Després de la concessió d’una subvenció per part de la Diputació d’Alacant, dins del Pla d’Obres i Serveis, el *Ayuntamientoha completat la quantia atorgada de 172.000 euros amb 18.700 euros més per a escometre la reforma íntegrament i deixar el recinte esportiu en perfectes condicions. L’alcalde del municipi, Manuel Pineda, ha indicat que “aquesta aportació ha suposat un esforç per al Consistori, però després de la petició realitzada per part del club vam creure necessari aportar aquesta quantia per a poder renovar totes les instal·lacions i deixar-les en un estat immillorable”.

Els treballs han durat uns 5 mesos i mitjà aproximadament a causa de la paralització que va patir el projecte per a escometre alguns imprevists que van sorgir en les primeres setmanes d’execució dels treballs; una gestió per a la qual es va signar un Acta de Suspensió Temporal. En primer lloc, s’ha realitzat una millora de la gespa artificial, una acció primordial perquè els jugadors puguen realitzar l’activitat esportiva amb total comoditat. A més, també s’ha realitzat el trasllat de les torres d’il·luminació, un pas que ha permès ampliar el camp de futbol onze. També s’han instal·lat els per a-pilotes de les porteries, s’ha reposat la malla perimetral del camp i s’han recol·locat totes les baranes del recinte. Un ampli catàleg de millores que com indicava el primer edil “han suposat alguns maldecaps, sobretot als pares dels xavals que s’han hagut de desplaçar a altres poblacions per a poder dur a terme l’activitat esportiva”. És per açò que Pineda ha agraït a tots els veïns l’esforç realitzat i ha demanat disculpes per les possibles molèsties que s’hagen pogut ocasionar.

Per la seua banda l’edil d’Obres, Silvia Pastor, s’ha mostrat molt contenta amb el resultat de l’obra i ha indicat que “si els terminis de finalització van segons les previsions marcades el pròxim dia 13 de novembre se signarà l’Acta de finalització d’obra amb la Diputació d’Alacant i donarem per conclòs aquest gran projecte”. Sens dubte, ha puntualitzat que “aquesta inversió demostra que el municipi aposta per l’esport i per una millora de totes les seues instal·lacions; hem treballat dur perquè les peticions realitzades per part del club siguen avui una realitat i açò és un orgull per a tot l’equip de govern”.

Després de la recepció de l’obra el camp obrirà les seues portes de nou i continuarà una temporada de futbol en les seues magnífiques instal·lacions perquè tots els rafalenys i rafalenyes, així com visitants d’altres municipis puguen gaudir-les.