966752267 - Plaza de España, 1, 03369 Rafal

Les instal·lacions de la Marquesa Golf van acollir diumenge passat la XIV edició del Campionat de Golf ‘Verge del Rosario’, una competició que enguany ha superat les expectatives de participació i ha generat un gran ambient esportiu que va fer gaudir a participants i públic assistent. Al lliurament de premis van acudir els edils de l’Ajuntament de Rafal Silvia Pastor i Yeray Paredes, els qui van destacar l’alta participació en un campionat “que ja és tot un clàssic del circuit de la Vega Baixa”.

Quant a la classificació, en la modalitat ‘medal play’ el guanyador va ser José Andreu Ribera i en segon lloc va quedar Joaquim *Mhyr. En la modalitat ‘stableford’ la primera classificada va ser Lola Rodes i la segona posició va ser per a Trinat Mínguez. L’edil d’Esports, Yeray Paredes, ha indicat que “a Rafal portem catorze anys apostant per aquest esport i emmarcant-ho dins de les nostres Festes per a donar-li encara major importància”. Respecte a la participació ha valorat que “a mesura que passen els anys notem que la cita reuneix a un major nombre d’amants d’aquest esport, a més de fer que la gent visite Rafal, conega el nostre municipi i tinga contacte amb la seua gent, que sempre està disposada a oferir el millor”. Ha incidit a més que “des del Consistori continuarem donant suport al campionat perquè seguisca sent un dels actes d’aquest mes festiu tan important per a tots els rafaleños i rafaleñas”.

Des del Consistori agraeixen la implicació de tots els participants, així com el suport mostrat pels assistents; dos aspectes que fan que l’esdeveniment perdure en el temps i se supere cada any.

Abrir chat
Información Municipal en tu móvil
Hola!!! quieres ser el primero en saber lo que pasa en tu pueblo?