Les instal·lacions de la Marquesa Golf van acollir diumenge passat la XIV edició del Campionat de Golf ‘Verge del Rosario’, una competició que enguany ha superat les expectatives de participació i ha generat un gran ambient esportiu que va fer gaudir a participants i públic assistent. Al lliurament de premis van acudir els edils de l’Ajuntament de Rafal Silvia Pastor i Yeray Paredes, els qui van destacar l’alta participació en un campionat “que ja és tot un clàssic del circuit de la Vega Baixa”.

Quant a la classificació, en la modalitat ‘medal play’ el guanyador va ser José Andreu Ribera i en segon lloc va quedar Joaquim *Mhyr. En la modalitat ‘stableford’ la primera classificada va ser Lola Rodes i la segona posició va ser per a Trinat Mínguez. L’edil d’Esports, Yeray Paredes, ha indicat que “a Rafal portem catorze anys apostant per aquest esport i emmarcant-ho dins de les nostres Festes per a donar-li encara major importància”. Respecte a la participació ha valorat que “a mesura que passen els anys notem que la cita reuneix a un major nombre d’amants d’aquest esport, a més de fer que la gent visite Rafal, conega el nostre municipi i tinga contacte amb la seua gent, que sempre està disposada a oferir el millor”. Ha incidit a més que “des del Consistori continuarem donant suport al campionat perquè seguisca sent un dels actes d’aquest mes festiu tan important per a tots els rafaleños i rafaleñas”.

Des del Consistori agraeixen la implicació de tots els participants, així com el suport mostrat pels assistents; dos aspectes que fan que l’esdeveniment perdure en el temps i se supere cada any.