Rafal celebrarà el pròxim 7 de setembre l’III concurs de grafits “Art Urbà *Weekend”. La trobada artística està orientat en aquesta edició a la promoció de la neteja del municipi sota l’eslògan “Mantingues Rafal net”. Els participants, l’edat dels quals ha d’estar entre 14 i 30 anys, podran inscriure’s en qualsevol de les dues categories, lletres o personatges, de forma individual o per parelles. Per a formalitzar la seua inscripció, els aspirants hauran de presentar un esbós que reflectisca la temàtica indicada abans del 4 de setembre. A més, hauran d’emplenar l’imprès en el qual s’arrepleguen totes les dades personals i presentar una fotocòpia del DNI. Aquesta informació pot adquirir-se en la web del consistori (www.rafal.es) o en les pròpies dependències municipals.

Una vegada emplenada haurà de dipositar-se en la finestreta de registre de l’Ajuntament o remetre-la per correu certificat a aquest mateix organisme. Tots els esbossos presentats hauran de ser originals, a color i reflectir la cura i respecte dels diferents espais comunitaris de Rafal. L’obra es reproduirà en A4 i en cap cas es permetrà que continga continguts polítics, obscens o xenòfobs. El Consistori s’encarregarà de facilitar els ‘*sprays’ als participants, que hauran d’ajustar l’obra als colors lliurats. En cas de voler afegir algun més podran fer-ho, encara que el material extra serà sufragat pel seu compte. Les obres es realitzaran en les persianes destinades per a aquesta fi, adjudicades per la Regidoria de Joventut, és per açò que els participants hauran d’ajustar-se a l’espai assignat. Previ a l’inici de l’elaboració dels grafits, els participants presentaran el seu DNI i signaran l’acceptació de les bases per a garantir un bon transcurs del certamen. Una vegada acceptats els criteris, qualsevol incompliment serà motiu de desqualificació per part del jurat.

El concurs, donarà inici a les 14:00 hores i finalitzarà a les 20:00 hores, moment en l’es procedirà a la valoració i lliurament de premis. L’avaluació de les obres es realitzarà per part d’un jurat compost per personal de l’Ajuntament de Rafal i professionals de l’àmbit cultural que valoraran l’originalitat, la qualitat artística i la dificultat d’execució de cadascun dels grafits. El concurs atorgarà 200 euros al primer classificat, 100 euros al segon i 50 euros al tercer.

L’edil de Joventut, Noemí Cutillas, ha indicat que “després de l’èxit collit en les dues primeres edicions des de l’Ajuntament hem tornat a apostar per aquesta activitat que uneix art i valors”. Ha ressaltat que “creiem que és molt important inculcar als joves la importància de mantenir net el nostre municipi i alhora oferir-los activitats que siguen atractives per al seu rang d’edat”. A més, ha ressenyat que “anime a tots els joves de Rafal i la comarca a participar en aquest concurs de grafits i record que el concurs limita la participació a 12 aspirants pel que si ho tenen clar que no esperen i se sumeixen a aquesta gran iniciativa”.

Si eres propietari/a de una persiana, i vols decorar-la de forma gratuïta, participa en la Jornada d’Art Urbà, realitzant la teua inscripció gratuïta per a l’III Concurs de Grafiti abans del 4 de setembre.

BASES I INSCRIPCIÓ DECORA LA TEUA PERSIANA.