966752267 - Plaza de España, 1, 03369 Rafal
Ingredients:

  • 1 tassa d’oli d’oliva.
  • 2 i 1/2 d’aigua.
  • Mig quilo de farina de força (mes o menys).
  • 8 ous.
  • 500 grs. de sucre.
Preparació:

– Pas 1: Es posa la foc l’aigua amb l’oli, quan trenca a bullir es tira de colp la farina, per a escaldar-la i es bat fortament amb una cullera de fusta.

– Pas 2: Quan la mescla està tèbia es van afegint els ous un a un, mentre que la massa no embega el primer no ha d’afegir-se-li el segon. La massa ha de quedar blandita, en cas que quede alguna cosa dura se li pot afegir una mica d’aigua tèbia.

– Pas 3: Amb dues culleres soperes, es formen rotllos mitjans i es hornean a foc suau fins que estiguen daurades.

– Pas 4: Després es prepara un almívar amb 1/2 litre d’aigua i 500 grams de sucre i quan aquest llest es xopen bé. Convé “melarlas” el dia anterior

– Aquest dolç és com la majoria dels d’aquesta zona llevantina, té un origen àrab com podeu observar pel nom.

Abrir chat
Información Municipal en tu móvil
Hola!!! quieres ser el primero en saber lo que pasa en tu pueblo?