966752267 - Plaza de España, 1, 03369 Rafal

Rafal ja disposa del caixer Autoservef, una eina instal·lada ja en els propis centres LABORA (Abans SERVEF), dirigida a facilitar als usuaris que no disposen d’accés a la Xarxa Internet. Aquest servei permet incrementar l’eficàcia i l’eficiència en la gestió, a través d’una participació personalitzada de l’usuari, aportant major agilitat al compliment dels objectius proposats.

Amb açò es pretén promoure la cohesió territorial, disminuint els desequilibris actualment existents i afavorint la igualtat d’accés de la ciutadania de la Comunitat Valenciana als serveis públics. El citat sistema permet a l’usuari realitzar nombrosos tràmits que habitualment es gestionen en els centres LABORA, de forma telemàtica, sense necessitat de desplaçament al propi centre. Entre altres opcions, permet la consulta d’ofertes d’ocupació i cursos de formació, així com postular la autocandidatura.

Així mateix, el AUTOSERVEF és capaç de generar certificats, el DARDE i gestionar les cites als usuaris en els centres LABORA (Abans SERVEF), facilitant i agilitant aquests tràmits de forma on-line.

LABORA anirà incorporant, de forma progressiva, altres funcionalitats al AUTOSERVEF, de manera que estiguen disponibles també en els terminals desplegats en els ajuntaments.

Abrir chat
Información Municipal en tu móvil
Hola!!! quieres ser el primero en saber lo que pasa en tu pueblo?