Festes Vàries

Durant el mes d’Abril, la celebració de la fira de sevillanes, ens acosta a través de la música, els balls, els vestits, les tapes, a aqueixa bella Comunitat d’Andalusia.

El 9 d’Octubre, Celebració del Dia de la Comunitat Valenciana, els rafaleños i rafaleñas poden degustar una gran paella en una jornada de convivència, música, ball i diversió.

Al novembre podem gaudir d’un mes cultural amb activitats organitzades de cinema, teatre, música, exposicions, etc.

En el mes de Desembre, el Nadal ofereix un entranyable període per a viure-ho en el nostre poble, amb actes tradicionals com la representació de la sarsuela pastoril “Els pastors de Belén”, representada per veïns del poble, la bella Missa de Gall, el Pessebre Municipal, el Concert nadalenc, la Festa de comiat de l’any, la Cavalcada de Reyes, els Concursos i Exposicions escolars de targetes i Pessebres i activitats per a xiquets.

En totes les celebracions esmentades destaca la participació de la nostra banda de música “Art Musical”, que des d’antany ha posat les seues notes musicals en els esdeveniments i activitats festives, religioses i culturals.